Segítő Mária-kápolna mögötti szemétdomb

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

A Segítő Mária-kápolna mögött korábban a bejelentő állítása szerint hajléktalanok laktak, akik a területet elhagyták és a szemetüket ott hagyták.

A bejelentés körzetéből már több bejelentés érkezett, amiket korábban továbbítottunk az illetékes szervekhez. Budapest XXIII. kerület korábbi bejelentései ide kattintva elérhetőek.

Segítő Mária-kápolna szomszédságában tetemes mennyiségű hulladék került felhalmozásra. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Segítő Mária-kápolna szomszédságában tetemes mennyiségű hulladék került felhalmozásra. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Sziasztok! Soroksáron a Helsinki út – Meddőhányó utca sarkától nem messze , a Segítő Mária-káplna mögött, az út melletti szalagkorlátnál egy elhagyatott hajléktanya maradványait kellene felszámolni. Csatolva küldöm a képet. Köszönöm a segítséget!”

A bejelentés időpontja: 2018.03.29. – A bejelentést közel 3 héttel később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: kommunális, építési.

A Segítő Mária-kápolna helyszínéről kapott bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzathoz.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.


A kápolnáról a wikipedia szerint

Budapest XXIII. kerületének ezen városrész egyik legrégibb műemlék épülete a kápolna, ami a 18. század végén copf stílusban épült. Az egyház tulajdonában lévő műemlék a Helsinki úton található. A kápolna mellett egy kőkereszt található, “Isten dicsőségére a családjában előfordult gyászos eset helyszínén emelte urunk 1901. évében – Hochsteiner Sebő és neje Schaffer Katalin” felirat található.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: