Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Hulladékvadász youtube csatorna díjat nyert!

A Hulladékvadász youtube csatorna nevezésével Szebenyi Péter, a Köztünk élnek – amatőr film és riport versenyét megnyerte!

A honlapunk már 2016 óta rendelkezik youtube csatornával, de 2017 végéig csak személytelen szemétdombokat jelenítettünk meg csatornánkon, de 2018-tól ez változott. Szebenyi Péter kamerát ragadott és elkezdett bele beszélni. A videóbloggá vált csatorna a tényfeltáró elemek mellett szórakoztató betéteket is tartalmaznak. Célunk vele, hogy minél több embernek keltsük fel a figyelmét a környezetvédelemre és ösztönözzük a hulladék nélküli életvitelre.

Szebenyi Péter, a Köztünk élnek - amatőr film és riport díjának átvételekor. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Szebenyi Péter, a Köztünk élnek – amatőr film és riport díjának átvételekor. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A díjátadó a rendezvény zárónapján került megrendezésre a nagy színpadon, délben. Hatalmas megtiszteltetésnek gondoljuk a díj elnyerését, ami egy újabb lökést ad munkánk folytatásához.

A csatorna leírása
2018-ban a Hulladékvadász Youtube csatornája teljesen megújult. Videóbloggá vált, amiben a hulladékvadász történetek, kreatív újrahasznosítások, illegális hulladéklerakások, szemétszedések és sok más a környezetvédelmet érintő téma fog szerepelni. Kövessétek figyelemmel.

Mint tudjuk, Hulladékvadász - a legapróbb önkéntes! / Fotó: hulladekvadasz.hu

Mint tudjuk, Hulladékvadász – a legapróbb önkéntes! / Fotó: hulladekvadasz.hu

A hulladékvadász youtube csatorna hamarosan több új tartalommal is bővül. Érdemes lesz feliratkozni rá! 🙂


Pár videó a jelenlegi kínálatból.

“Beszéljünk egy kicsit az illegális hulladéklerakások gyökereiről, a szemetelőkről.”


Ezek a cikkeink is érdekelhetnek