Hulladékvadász youtube csatorna díjat nyert!

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

A Hulladékvadász youtube csatorna nevezésével Szebenyi Péter, a Köztünk élnek – amatőr film és riport versenyét megnyerte!

A honlapunk már 2016 óta rendelkezik youtube csatornával, de 2017 végéig csak személytelen szemétdombokat jelenítettünk meg csatornánkon, de 2018-tól ez változott. Szebenyi Péter kamerát ragadott és elkezdett bele beszélni. A videóbloggá vált csatorna a tényfeltáró elemek mellett szórakoztató betéteket is tartalmaznak. Célunk vele, hogy minél több embernek keltsük fel a figyelmét a környezetvédelemre és ösztönözzük a hulladék nélküli életvitelre.

Szebenyi Péter, a Köztünk élnek - amatőr film és riport díjának átvételekor. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Szebenyi Péter, a Köztünk élnek – amatőr film és riport díjának átvételekor. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A díjátadó a rendezvény zárónapján került megrendezésre a nagy színpadon, délben. Hatalmas megtiszteltetésnek gondoljuk a díj elnyerését, ami egy újabb lökést ad munkánk folytatásához.

A csatorna leírása
2018-ban a Hulladékvadász Youtube csatornája teljesen megújult. Videóbloggá vált, amiben a hulladékvadász történetek, kreatív újrahasznosítások, illegális hulladéklerakások, szemétszedések és sok más a környezetvédelmet érintő téma fog szerepelni. Kövessétek figyelemmel.

Mint tudjuk, Hulladékvadász - a legapróbb önkéntes! / Fotó: hulladekvadasz.hu

Mint tudjuk, Hulladékvadász – a legapróbb önkéntes! / Fotó: hulladekvadasz.hu

A hulladékvadász youtube csatorna hamarosan több új tartalommal is bővül. Érdemes lesz feliratkozni rá! 🙂


Pár videó a jelenlegi kínálatból.

“Beszéljünk egy kicsit az illegális hulladéklerakások gyökereiről, a szemetelőkről.”


Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: