illegalis hulladek bejelentes

Hegyekben áll a szemét egy dunaharaszti ingatlanon

Hegyekben áll a szemét a dunaharaszti magáningatlanon, a Dembinszky utcában, ahol veszélyes és gyúlékony anyagok egyaránt megtalálhatóak.

A hulladékgazdálkodás minden rendjét megszegő állapotokat eléggé aggasztóan írja le a helyi hulladékvadászunk. A településről érkezett korábbi bejelentések ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Nonprofit szervezet! 2330. Dunaharaszti Dembinszky utca 41-ben ingatlanon idestova egy éve veszélyes hulladékot halmoznak fel. Jelenleg kb 200-300 köbméter is lehet már a mennyiség! Felvásárolja a szemetet a fémet értékesíti, a maradék pedig a megadott címen marad!

A jegyzőtől kezdve a katasztrófavédelem a NAV az ÁNTSZ a Pest megyei környezetvédelem eddig nem tett semmit! A szemét között a kátránypapír a szigetelés gumik műanyag hűtők pala és rengeteg veszélyes anyag is megtalálható! Mindez egy LKO 2 lakóövezetben, családok között! Azon kívül, hogy veszélyes anyag szerintem roppant tűzveszélyes is! Kérem a segítségüket ki tehet valamit ebben az ügyben, hova forduljak?”

A bejelentés időpontja: 2018.06.13.

Hulladék jellege: elektronikai, építési, kommunális.

Az összerohadt, összeállt hulladék. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Az összerohadt, összeállt hulladék. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Hogy valójában hegyekben áll a szemét Dunaharasztin, azt hamarosan megtudjuk. Továbbítjuk helyszínével kapcsolatos bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet