Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Hegyekben áll a szemét egy dunaharaszti ingatlanon - Hulladekvadasz.hu

Hegyekben áll a szemét egy dunaharaszti ingatlanon

Hegyekben áll a szemét a dunaharaszti magáningatlanon, a Dembinszky utcában, ahol veszélyes és gyúlékony anyagok egyaránt megtalálhatóak.

Frissítve
2018.07.10.

A bejelentőtől az alábbi remek híreket kaptuk
„Tisztelt Nonprofit szervezet! Most sikerült képeket készíteni, sajnos csak ezeket, mert a szemétfelhalmozótól nehezen férünk oda. Még egyszer köszönet a segítségükért, ha gondolják kitehetem az oldalukra is! A bejelentés óta nagyon sokan hívnak telefonon, Dunaharasztiból, hogyan sikerült ezt megoldani, mert több helyen is hasonló állapotok vannak!”

Hegyekben áll a szemét egy dunaharaszti ingatlanon

Köszönjük a bejelentőnek a terület megtisztításával kapcsolatos jelzését. Ha támogatnád a hulladekvadasz.hu fennmaradását kattints ide.


Korábban
2018.06.14.

A hulladékgazdálkodás minden rendjét megszegő állapotokat eléggé aggasztóan írja le a helyi hulladékvadászunk. A településről érkezett korábbi bejelentések ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Nonprofit szervezet! 2330. Dunaharaszti Dembinszky utca 41-ben ingatlanon idestova egy éve veszélyes hulladékot halmoznak fel. Jelenleg kb 200-300 köbméter is lehet már a mennyiség! Felvásárolja a szemetet a fémet értékesíti, a maradék pedig a megadott címen marad!

A jegyzőtől kezdve a katasztrófavédelem a NAV az ÁNTSZ a Pest megyei környezetvédelem eddig nem tett semmit! A szemét között a kátránypapír a szigetelés gumik műanyag hűtők pala és rengeteg veszélyes anyag is megtalálható! Mindez egy LKO 2 lakóövezetben, családok között! Azon kívül, hogy veszélyes anyag szerintem roppant tűzveszélyes is! Kérem a segítségüket ki tehet valamit ebben az ügyben, hova forduljak?”

A bejelentés időpontja: 2018.06.13.

Hulladék jellege: elektronikai, építési, kommunális.

Az összerohadt, összeállt hulladék. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Az összerohadt, összeállt hulladék. / Fotó: hulladekvadasz.hu

[codepeople-post-map]

Hogy valójában hegyekben áll a szemét Dunaharasztin, azt hamarosan megtudjuk. Továbbítjuk helyszínével kapcsolatos bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...