Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Hegyekben áll a szemét egy dunaharaszti ingatlanon

Hegyekben áll a szemét a dunaharaszti magáningatlanon, a Dembinszky utcában, ahol veszélyes és gyúlékony anyagok egyaránt megtalálhatóak.

Frissítve
2018.07.10.

A bejelentőtől az alábbi remek híreket kaptuk
“Tisztelt Nonprofit szervezet! Most sikerült képeket készíteni, sajnos csak ezeket, mert a szemétfelhalmozótól nehezen férünk oda. Még egyszer köszönet a segítségükért, ha gondolják kitehetem az oldalukra is! A bejelentés óta nagyon sokan hívnak telefonon, Dunaharasztiból, hogyan sikerült ezt megoldani, mert több helyen is hasonló állapotok vannak!”

Hegyekben áll a szemét egy dunaharaszti ingatlanon

Köszönjük a bejelentőnek a terület megtisztításával kapcsolatos jelzését. Ha támogatnád a hulladekvadasz.hu fennmaradását kattints ide.


Korábban
2018.06.14.

A hulladékgazdálkodás minden rendjét megszegő állapotokat eléggé aggasztóan írja le a helyi hulladékvadászunk. A településről érkezett korábbi bejelentések ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Nonprofit szervezet! 2330. Dunaharaszti Dembinszky utca 41-ben ingatlanon idestova egy éve veszélyes hulladékot halmoznak fel. Jelenleg kb 200-300 köbméter is lehet már a mennyiség! Felvásárolja a szemetet a fémet értékesíti, a maradék pedig a megadott címen marad!

A jegyzőtől kezdve a katasztrófavédelem a NAV az ÁNTSZ a Pest megyei környezetvédelem eddig nem tett semmit! A szemét között a kátránypapír a szigetelés gumik műanyag hűtők pala és rengeteg veszélyes anyag is megtalálható! Mindez egy LKO 2 lakóövezetben, családok között! Azon kívül, hogy veszélyes anyag szerintem roppant tűzveszélyes is! Kérem a segítségüket ki tehet valamit ebben az ügyben, hova forduljak?”

A bejelentés időpontja: 2018.06.13.

Hulladék jellege: elektronikai, építési, kommunális.

Az összerohadt, összeállt hulladék. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Az összerohadt, összeállt hulladék. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Hogy valójában hegyekben áll a szemét Dunaharasztin, azt hamarosan megtudjuk. Továbbítjuk helyszínével kapcsolatos bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek