Kisfaludy Károly utca szemete a Hév aluljárónál

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

A Kisfaludy Károly utca szemetére lett figyelmes szigetszentmiklósi hulladékvadászunk településen haladó Hév nyomvonala alatti aluljárónál.

A Pest megyei települést is rendesen “szétbombázzák” a helyi szemetelő hordák, ami ellen jelenleg nincs meg az ellenszer. Hiába a rendőri, polgárőri jelenlét nem lehet minden sarokra embert állítani a rend megóvása érdekében. A település korábbi bejelentései ide kattintva elérhetőek.

A bejelentés szövege
“Kedves Hulladékvadász csapata! A Kisfaludy utca végén lévő Hév aluljáró, egyre jobban tele van háztartási hulladékkal Szigetszentmiklóson. Mindez a Duna-parti tanösvény egyik bejáratnak szomszédságban. Helyszín: 2310 Szigetszentmiklós. Kisfaludy utca vége HÉV aluljáró (Ami csak gyalogosan hasznàlható, mert földút és elég mély gödrökkel van tele).”

A bejelentés időpontja: 2018.06.19.

Hulladék jellege: háztartási.

[codepeople-post-map]

A Kisfaludy Károly utca hulladéklerakatával kapcsolatos beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: