Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Kisfaludy Károly utca szemete a Hév aluljárónál

A Kisfaludy Károly utca szemetére lett figyelmes szigetszentmiklósi hulladékvadászunk településen haladó Hév nyomvonala alatti aluljárónál.

A Pest megyei települést is rendesen “szétbombázzák” a helyi szemetelő hordák, ami ellen jelenleg nincs meg az ellenszer. Hiába a rendőri, polgárőri jelenlét nem lehet minden sarokra embert állítani a rend megóvása érdekében. A település korábbi bejelentései ide kattintva elérhetőek.

A bejelentés szövege
“Kedves Hulladékvadász csapata! A Kisfaludy utca végén lévő Hév aluljáró, egyre jobban tele van háztartási hulladékkal Szigetszentmiklóson. Mindez a Duna-parti tanösvény egyik bejáratnak szomszédságban. Helyszín: 2310 Szigetszentmiklós. Kisfaludy utca vége HÉV aluljáró (Ami csak gyalogosan hasznàlható, mert földút és elég mély gödrökkel van tele).”

A bejelentés időpontja: 2018.06.19.

Hulladék jellege: háztartási.

A Kisfaludy Károly utca hulladéklerakatával kapcsolatos beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek