Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Kisfaludy Károly utca szemete a Hév aluljárónál - Hulladekvadasz.hu

Kisfaludy Károly utca szemete a Hév aluljárónál

A Kisfaludy Károly utca szemetére lett figyelmes szigetszentmiklósi hulladékvadászunk településen haladó Hév nyomvonala alatti aluljárónál.

A Pest megyei települést is rendesen „szétbombázzák” a helyi szemetelő hordák, ami ellen jelenleg nincs meg az ellenszer. Hiába a rendőri, polgárőri jelenlét nem lehet minden sarokra embert állítani a rend megóvása érdekében. A település korábbi bejelentései ide kattintva elérhetőek.

A bejelentés szövege
„Kedves Hulladékvadász csapata! A Kisfaludy utca végén lévő Hév aluljáró, egyre jobban tele van háztartási hulladékkal Szigetszentmiklóson. Mindez a Duna-parti tanösvény egyik bejáratnak szomszédságban. Helyszín: 2310 Szigetszentmiklós. Kisfaludy utca vége HÉV aluljáró (Ami csak gyalogosan hasznàlható, mert földút és elég mély gödrökkel van tele).”

A bejelentés időpontja: 2018.06.19.

Hulladék jellege: háztartási.

[codepeople-post-map]

A Kisfaludy Károly utca hulladéklerakatával kapcsolatos beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...