Vérhalom utca hulladéklerakata II. kerületben

A Vérhalom utca egy újabb helyszín Budapest II. kerületében, ahol illegálisan lerakott hulladékra lelt egyik arra járó hulladékvadászunk.

Frissítve
2018.08.14.

A bejelentést továbbítása után az alábbi tájékoztatást kaptuk az illetékes önkormányzattól:
“A Budapest II. kerület közigazgatási területein illegálisan elhelyezett hulladékot a Hivatallal szerződésben álló Vállalkozó – bejelentést követően és a lerakást végzők ellen bizonyíték hiányában– elszállítja. A bejelentésében feltüntetett helyszínen elhelyezett hulladék elszállítását 2018. augusztus 10-én a Környezetvédelmi Osztály kiadta a vállalkozónak, akinek 72 óra áll rendelkezésére az intézkedésre. A Vállalkozó tájékoztatott, hogy a Szépvölgyi út végén lévő területen elhagyott vegyes háztartási hulladékkal teli zsákokat 2018. augusztus 11-én elszállították, de a Vérhalom utca 39-41. sz. előtt lévő hulladékot már nem találták a helyszínen.

Vannak olykor maguktól megoldódó bejelentések. Köszönjük ettől függetlenül Budapest II. kerületi Önkormányzat munkáját.


Korábban
2018.08.04.

Nincs olyan helyszín az országban, ahol az egyik napról a másik napra nem keletkezhetne hulladéklerakat. A mostani ékes példája annak, ahogyan a lerakott hulladékhoz szépen lassan hogyan kerül még több hulladék. Budapest II. kerületből érkezett korábbi bejelentések ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadász! Pár napja valaki ide helyezte az építési hulladékát, szépen gyűlik rá a vegyes háztartási hulladék is azóta.”

A bejelentés időpontja: 2018.07.27.

Hulladék jellege: háztartási, építési.

Helyszín/GPS: 47.520529, 19.023045

A Vérhalom utca helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet