Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Váci Munkácsy park zöldhulladék hegyei

A váci Munkácsy park zöldhulladék hegyeire lett figyelmes a bejelentő. Állítása szerint a környékbeli lakosság körülbelül 1 éve hordja ide, illegálisan.

Ami viszont megnyugtató, hogy a zöldhulladék rakásokban van és nem szanaszét. A település korábbi bejelentései ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Vácon az utolsó utcák mögött található kis erdő, egy régi ma már nem használt foci pályával. Sokan járnak ide gyerekkel biciklizni, sétálni, labdázni, és sok kutyás is használja ezt a területet, de kb 1 éve a környező utcák lakói elkezdték ide hordani a zöld hulladékot, pedig Vácon ingyen elviszik, csak kérni kell zsákot, és össze kell darabolni, hogy beleférjen… Ez csak a 2 legnagyobb kupac, de van még 2-3 kisebb, és egyet már valaki el is takarított.”

A bejelentés időpontja: 2018.08.02.

Hulladék jellege: zöldhulladék.

Helyszín/GPS: 47.798600, 19.127003

A váci Munkácsy park helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek