Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Teherkocsi utca szeméttel terhelt utcaképe

A Teherkocsi utca szemtéttel terhelt utcaképéről kaptunk bejelentést. A bejelentő állítása szerint az illegális lerakat szépen cseperedik.

A kőbányai helyszín nem egyedi a kerületben, de még Budapesten se. Az ilyen helyek kimondott célpontjai a szemetelő hordáknak. Sőt innen már kaptunk bejelentést, amit anno továbbítottunk az illetékes önkormányzatnak, akik a területet megtisztították.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Teher_kocsi utcában pár nappal ezelőtt az úttest és a csövek mellett ismeretlen személy hulladékot helyezett el. Ma pedig egy szétszedett ággyal bővült a szeméthalom.”

A bejelentés időpontja: 2018.08.09.

Hulladék jellege: háztartási, építési.

Helyszín/GPS: Budapest, Teherkocsi u. 11

A kőbányai Teherkocsi utca helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!

Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek