Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Teherkocsi utca szeméttel terhelt utcaképe - Hulladekvadasz.hu

Teherkocsi utca szeméttel terhelt utcaképe

A Teherkocsi utca szemtéttel terhelt utcaképéről kaptunk bejelentést. A bejelentő állítása szerint az illegális lerakat szépen cseperedik.

A kőbányai helyszín nem egyedi a kerületben, de még Budapesten se. Az ilyen helyek kimondott célpontjai a szemetelő hordáknak. Sőt innen már kaptunk bejelentést, amit anno továbbítottunk az illetékes önkormányzatnak, akik a területet megtisztították.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Teher_kocsi utcában pár nappal ezelőtt az úttest és a csövek mellett ismeretlen személy hulladékot helyezett el. Ma pedig egy szétszedett ággyal bővült a szeméthalom.”

A bejelentés időpontja: 2018.08.09.

Hulladék jellege: háztartási, építési.

Helyszín/GPS: Budapest, Teherkocsi u. 11

[codepeople-post-map]

A kőbányai Teherkocsi utca helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!

Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...