Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Hulladékkommandók sikere országszerte - Hulladekvadasz.hu

Hulladékkommandók sikere országszerte

Hulladékkommandók sikeréről számol be hasábjain a magyaridok.hu. A szemetelésnek nemzetgazdasági kockázataira mi is már több esetben felhívtuk a figyelmet. 

A JÖN Alapítványunk Dr. Áder János, Köztársasági elnöknek írt nyílt levelében ezt ki is fejtettük. Miszerint, nyugaton jól működő példák alkalmazásával, bevezetésével, akár radikálisan csökkenteni lehetne egyes lakosok szemetelési kedvét. Ilyen példa a bécsi Wien Watcher szervezete vagy a százhalombattai Hulladékkommandó Társadalmi Járőrszolgálat.

Zöldkommandó alakult Miskolcon a szemetelők megfékezésére

Zöldkommandó alakult Miskolcon a szemetelők megfékezésére

Korábban beszámoltunk arról, hogy Miskolcon Hulladékkommandót hoztak létre, aminek a működési sikeréről még az elobolyonk.hu is beszámol.

A tájékoztatás szerint a “zöldkommandó” létrehozásának célja az illegális hulladéklerakás visszaszorítása, a köztisztasági szabálysértések büntetése.

A testület ellenőrizheti, hogy az ingatlantulajdonosok kötöttek-e szemétszállítási szerződést, és azt is, hogy az illegális lerakók közelében ellenőrzött járműveknek milyen szállítmányuk van. Az egység végezhet megfigyelést, rajtaütést, lakossági bejelentések alapján felderítést, helyszíni bírságot szabhat ki guberálás vagy köztisztasági szabálysértés elkövetése esetén.

Az indulás óta eltelt időszakban hat városrészben 22 alkalommal intézkedtek, illetve a térfelügyeleti szolgálatnak 47 esetben tettek bejelentést az illegális szemétlerakók felszámolására. – írja a magyaridok.hu

Ajánljuk mindenki figyelmébe Hulladékvadász youtube csatornájának szemetelőkről szóló videóját. Elképesztő, hogy olyan emberek is szemetelnek, akikről sose gondolnánk. A videóból minden kiderül.

Ebből is az következik, hogy a hulladékkommandók térnyerése várható és igenis van létjogosultsága Magyarországon ennek az alternatív elrettenésnek. Büszkék vagyunk arra, hogy egyre jobb az irány és egyre több olyan intézkedés születik, ami meggátolhatja a szemetelő hordák működését.

You may also like...