Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Balesetveszély: építési hulladék Miskolc Martin-kertváros játszóterén - Hulladekvadasz.hu

Balesetveszély: építési hulladék Miskolc Martin-kertváros játszóterén

Miskolc Martin-kertváros játszóterére ismeretlenek építési hulladékot hordtak, amit irtó mód balesetveszélyes lehet az avarban elrejtve.

A miskolci bejelentő hulladékvadászunk saját és más gyermekéért is aggódik, ami arra ösztökélte, hogy telefont ragadva levadássza hulladék trófeáját. Reméljük a játszótér üzemeltetője a bejelentés hatására a problémát felszámolja. Borsod-Abaúj-Zemplén megye központjából kapott korábbi bejelentések ide kattintva megtekinthetőek.

Ha a játszótéren játszik a gyermekünk és futás közben elbotlik a kövekben komolyan megütheti magát. - Aggódik a helyi bejelentő.

Ha a játszótéren játszik a gyermekünk és futás közben elbotlik a kövekben komolyan megütheti magát. – Aggódik a helyi bejelentő.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Segítségüket szeretném kérni,hogy hol kell jelenteni az illegálisan lerakott építési hulladékot,ami közterületen van? Miskolcon Martin-kertvárosban az orvosi rendelő előtti játszótéren  (Alföldi utca- Martin Károly utca kereszteződésénél lévő játszótér) álló fa tövében több nagyméretű betondarab, vagy betontégla darab van. Könnyű rajta elesni,a gyerekek fejüket,arcukat beüthetik,ahogy ez ma délelőtt velünk is majdnem megtörtént,mikor kislányommal ott játszottunk. Próbálok képet is mellékelni. Szíves segítségüket előre is köszönöm.

A bejelentés időpontja: 2018.10.29.

Hulladék jellege: építési.

Helyszín/GPS: 48.092215, 20.814008

[codepeople-post-map]

Miskolc Martin-kertváros játszóterének a helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!

Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...