Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Ostoros-patak mellé hordott hulladék - Hulladekvadasz.hu

Ostoros-patak mellé hordott hulladék

Ostoros-patak mellé hordott és illegálisan lerakott többféle hulladékról kaptunk bejelentést Novaj és Mezőkövesd határáról.

A területen megtalálható az építési hulladéktól kezdve egészen az használt autógumikon át a veszélyes hulladéknak minősülő elektronikákig minden. A településről érkezett korábbi bejelentés ide kattintva megtekinthető.

Több garnitúra autógumi hulladék az árokba borítva.

Több garnitúra autógumi hulladék az árokba borítva.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Egerből hazafelé tartottunk, meg kellett állni a lányok miatt. Az út melletti beállóban különböző féle szemét fogadott (gumiabroncs, tévékészülék, pet palack, régi bútor, kábel, stb.) A helyszín linkje, itt. A képek GPS-taggel ellátottak. Remélem ez alapján a bejelentés alapján eltűnik a szemét (sajnos sejtésem az, hogy nem az első eset ezen a területen). Köszönöm.”

Bontott tévé és ágybetétek.

Bontott tévé és ágybetétek.

A bejelentés időpontja: 2018.11.18. – A bejelentés közel 1 héttel később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: építési, veszélyes, kommunális hulladék.

Helyszín/GPS: 47.822708, 20.486122

[codepeople-post-map]

Ostoros-patak melletti helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...