Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Ostoros-patak mellé hordott hulladék

Ostoros-patak mellé hordott és illegálisan lerakott többféle hulladékról kaptunk bejelentést Novaj és Mezőkövesd határáról.

A területen megtalálható az építési hulladéktól kezdve egészen az használt autógumikon át a veszélyes hulladéknak minősülő elektronikákig minden. A településről érkezett korábbi bejelentés ide kattintva megtekinthető.

Több garnitúra autógumi hulladék az árokba borítva.

Több garnitúra autógumi hulladék az árokba borítva.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Egerből hazafelé tartottunk, meg kellett állni a lányok miatt. Az út melletti beállóban különböző féle szemét fogadott (gumiabroncs, tévékészülék, pet palack, régi bútor, kábel, stb.) A helyszín linkje, itt. A képek GPS-taggel ellátottak. Remélem ez alapján a bejelentés alapján eltűnik a szemét (sajnos sejtésem az, hogy nem az első eset ezen a területen). Köszönöm.”

Bontott tévé és ágybetétek.

Bontott tévé és ágybetétek.

A bejelentés időpontja: 2018.11.18. – A bejelentés közel 1 héttel később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: építési, veszélyes, kommunális hulladék.

Helyszín/GPS: 47.822708, 20.486122

Ostoros-patak melletti helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek