Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Újpest-központ: lakóház ajtajában gyűlik a lom - Hulladekvadasz.hu

Újpest-központ: lakóház ajtajában gyűlik a lom

Újpest-központ, Lebstück Mária utca lakóháza ajtajában gyűlik a lom karácsony másnapján is a helyi bejelentő hulladékvadászunk szerint közel egy hete. 

Frissítve
2018.12.27.

Az illetékes önkormányzattól az alábbi tájékoztatást kaptuk:
„Tisztelt Hulladékvadász! Tisztelt Bejelentő(k)!

Tájékoztatni szeretném Önöket, hogy a fentiekben jelzett, IV. kerület Lebstück Mária u. 49. szám előtt, illegálisan kihelyezett hulladék, a IV. kerületi önkormányzat közbenjárása alapján; 2018.12.27.-én elszállításra került. Természetesen ezzel párhuzamosan, a szükséges hatósági eljárás is megindításra került.”

Köszönjük Újpest Önkormányzatának a területen kialakult hulladékprobléma villámgyors megoldását.


Korábban
2018.12.25.

Egy költözés utáni állapotoknak lehetünk szemtanúi, ami után egy lakó (vagy család) elköltözött, de a lomjainak az elszállításáról már nem gondoskodott. Újpestről érkezett korábbi bejelentések ide kattintva megtekinthetőek. Ez a bejelentés az Expressz bejelentési funkción keresztül került feldolgozásra.

A bejelentés szövege
„Kedves Hulladékvadász! Újpest-központban, a Lebstück Mária utcából – a legjobb tudomásom szerint – egy albérlő kiköltözött és egy kanapét hagyott a ház előtt. Majd egyéb bútorok és lomok is idekerültek, így pár hét alatt egy szemétlerakattá vált az épület bejárata. Amennyiben megoldható, kérem a segítségeteket a hír terjesztésében, hogy mielőbb eljusson az illetékesekhez. Köszönöm előre is a segítséget!„

A bejelentés időpontja: 2018.12.25.

Hulladék jellege: kommunális hulladék (főként lomok).

Helyszín/GPS: 1042 Budapest, Lebstück Mária utca 49.

[codepeople-post-map]

Újpest-központ, Lebstück Mária utca helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...