Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Újpest-központ: lakóház ajtajában gyűlik a lom

Újpest-központ, Lebstück Mária utca lakóháza ajtajában gyűlik a lom karácsony másnapján is a helyi bejelentő hulladékvadászunk szerint közel egy hete. 

Frissítve
2018.12.27.

Az illetékes önkormányzattól az alábbi tájékoztatást kaptuk:
“Tisztelt Hulladékvadász! Tisztelt Bejelentő(k)!

Tájékoztatni szeretném Önöket, hogy a fentiekben jelzett, IV. kerület Lebstück Mária u. 49. szám előtt, illegálisan kihelyezett hulladék, a IV. kerületi önkormányzat közbenjárása alapján; 2018.12.27.-én elszállításra került. Természetesen ezzel párhuzamosan, a szükséges hatósági eljárás is megindításra került.”

Köszönjük Újpest Önkormányzatának a területen kialakult hulladékprobléma villámgyors megoldását.


Korábban
2018.12.25.

Egy költözés utáni állapotoknak lehetünk szemtanúi, ami után egy lakó (vagy család) elköltözött, de a lomjainak az elszállításáról már nem gondoskodott. Újpestről érkezett korábbi bejelentések ide kattintva megtekinthetőek. Ez a bejelentés az Expressz bejelentési funkción keresztül került feldolgozásra.

A bejelentés szövege
„Kedves Hulladékvadász! Újpest-központban, a Lebstück Mária utcából – a legjobb tudomásom szerint – egy albérlő kiköltözött és egy kanapét hagyott a ház előtt. Majd egyéb bútorok és lomok is idekerültek, így pár hét alatt egy szemétlerakattá vált az épület bejárata. Amennyiben megoldható, kérem a segítségeteket a hír terjesztésében, hogy mielőbb eljusson az illetékesekhez. Köszönöm előre is a segítséget!„

A bejelentés időpontja: 2018.12.25.

Hulladék jellege: kommunális hulladék (főként lomok).

Helyszín/GPS: 1042 Budapest, Lebstück Mária utca 49.

Újpest-központ, Lebstück Mária utca helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek