Kertész utca hatalmas hulladékkupacai Isaszegen

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Az isaszegi Kertész utca magáningatlanán hatalmas mennyiségben gyűlik többféle hulladék, ami nem összeegyeztethető a hulladéktörvényben leírtakkal.

Erről a településről az utóbbi időszakban özönlenek a bejelentések, ami köszönhetően a lakosságnak a rendezett környezethez való igényének. A magánterületen vélhetően illegálisan gyűlik a hulladék, de ezt nem tudjuk bizton állítani. Az illetékes önkormányzattal felvesszük a kapcsolatot. A bejelentő állítása szerint egyre több bontott építési hulladék és más szennyező forrás kerül a területre. Korábbi isaszegi bejelentéseket ide kattintva lehet megtekinteni.

A bejelentő szerint folyamatosan nő az ide hordott hulladék mennyisége.

A bejelentő szerint folyamatosan nő az ide hordott hulladék mennyisége.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Cím! Szeretnénk felhívni a figyelmüket Isaszegen a Fenyőerdő utca és a Kertész utca közötti területen építési törmeléket és mindenféle hulladék lerakását kezdték meg nagyipari módon.
Kérem hogy mielőbb nézzenek utána míg a környezetszennyezés visszafordíthatatlan lesz. Ezt a bejelentést az önkormányzat felé is megteszem.”

Bontott építési hulladékok, lerobbant járművek a területen tárolva.

Bontott építési hulladékok, lerobbant járművek a területen tárolva.

A bejelentés időpontja: 2019.01.02.

Hulladék jellege: kommunális, építési hulladék, veszélyes hulladék.

Helyszín/GPS: 47.506333 19.373975

[codepeople-post-map]

Az isaszegi Kertész utca helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: