Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Kertész utca hatalmas hulladékkupacai Isaszegen

Az isaszegi Kertész utca magáningatlanán hatalmas mennyiségben gyűlik többféle hulladék, ami nem összeegyeztethető a hulladéktörvényben leírtakkal.

Erről a településről az utóbbi időszakban özönlenek a bejelentések, ami köszönhetően a lakosságnak a rendezett környezethez való igényének. A magánterületen vélhetően illegálisan gyűlik a hulladék, de ezt nem tudjuk bizton állítani. Az illetékes önkormányzattal felvesszük a kapcsolatot. A bejelentő állítása szerint egyre több bontott építési hulladék és más szennyező forrás kerül a területre. Korábbi isaszegi bejelentéseket ide kattintva lehet megtekinteni.

A bejelentő szerint folyamatosan nő az ide hordott hulladék mennyisége.

A bejelentő szerint folyamatosan nő az ide hordott hulladék mennyisége.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Cím! Szeretnénk felhívni a figyelmüket Isaszegen a Fenyőerdő utca és a Kertész utca közötti területen építési törmeléket és mindenféle hulladék lerakását kezdték meg nagyipari módon.
Kérem hogy mielőbb nézzenek utána míg a környezetszennyezés visszafordíthatatlan lesz. Ezt a bejelentést az önkormányzat felé is megteszem.”

Bontott építési hulladékok, lerobbant járművek a területen tárolva.

Bontott építési hulladékok, lerobbant járművek a területen tárolva.

A bejelentés időpontja: 2019.01.02.

Hulladék jellege: kommunális, építési hulladék, veszélyes hulladék.

Helyszín/GPS: 47.506333 19.373975

Az isaszegi Kertész utca helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek