Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Hulladékkommandó és a Hulladekvadasz.hu a Tv2 Tényekben - Hulladekvadasz.hu

Hulladékkommandó és a Hulladekvadasz.hu a Tv2 Tényekben

Hulladékkommandó Társadalmi Járőrszolgálat tegnap este szerepelt a Tv2 Tények című műsorában, a hulladekvadasz.hu -val közösen készített, Érd és Százhalombatta határán lévő illegális szeméttelep problémájával kapcsolatosan.

A facebookon több ezren látták az általunk készített videót, amire a Tv2 Tények stábja is felfigyelt. Százhalombatta és Érd között a 6-os főút 24 km szelvényénél lévő erdős részt évek óta illegális hulladéklerakónak használják. A Hulladékkommandó tagjai kutatómunkájának az eredményét felhasználva a Tvstáb felkereste a helyszínen talált okiratokon található elérhetőségek alapján a – feltételezett – tetteseket.

https://tenyek.hu/neoplayer/tv2/embed/231683_rengeteg-irat-az-illegalis-szemetben.html

A Tények felvételén megszólal a Járőrszolgálat egyik önkéntese és Érd Önkormányzatának Lakosságszolgálati irodavezetője.

Koszta Andrea, Hulladékkommandó Társadalmi Járőrszolgálat. / Fotó: tv2.hu

Koszta Andrea, Hulladékkommandó Társadalmi Járőrszolgálat. / Fotó: tv2.hu

Ez egy köztes rész, ami azt jelenti , hogy mind a kettőjüknek össze kéne fogni, de sokszor az ide oda tologatás megy. – nyilatkozta Koszta Andrea, Hulladékkommandó Társadalmi Járőrszolgálat.

Dudás Erzsébet, Lakosságszolgálati irodavezető, Érd. / Fotó: tv2.hu

Dudás Erzsébet, Lakosságszolgálati irodavezető, Érd. / Fotó: tv2.hu

Igen ez a mi részünk, többször elvitte az önkormányzat a hulladékot ugye elég vegyes, a hulladék birtokosát meg kéne állapítani. – Dudás Erzsébet, Lakosságszolgálati irodavezető, Érd

Ahogy korábban beszámoltunk 2017 február 27-én a százhalombattai Hulladékkommandó Társadalmi Járőrszolgálat néhány tagja helyszíni terepszemlét tartott, nem volt rest gumikesztyűt húzni és a hulladékok között keresni az elkövető(k) nyomait. A helyszínen talált bizonyítékok alapján több feljelentés is született.

A feljelentések a talált iratok alapján folyamatban vannak. Remélhetőleg minden elkövető sorra kerül, hogy egy életre elvegye a kedvét a hasonló sorozatos bűnelkövetéstől.

Légifelvétel a kialakult helyzetről. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Légifelvétel a kialakult helyzetről. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Várjuk az üggyel kapcsolatos fejleményeket.

You may also like...