Roncs Skoda és üveghulladék zuglói Szatmári utcában (Frissítve)

Egy rendszám nélküli roncs Skoda és szakszerűtlenül az utcán tárolt üveghulladék található a Szatmár u.84/b-86 között a Zuglóban.

Frissítve
2018.01.01.

A bejelentő az alábbi üzenetet küldte új év alkalmából
“Köszönöm a munkátokat és BÚÉK! Sajnos a megtisztított helyszíneken ahol autók állnak, roncs helyére is amit elvittek beállnak. Egy ilyen fotót tudtam csinálni. Elvitték a roncsot és az üvegeket is.”

Köszönjük a tájékoztatás és boldog új évet kívánunk! Így már tényleg jól indul az új év!

Korábban
2017.10.17.

Már több bejelentés érkezett arról, hogy Zuglóban az egy főre jutó roncs autók száma igen magas. Egy korábbi bejelentésben Zuglót neveztük meg a Főváros autóroncs temetőjének.

Roncs Skoda és üveghulladék zuglói Szatmári utcában. Fotó: hulladekvadasz.hu

Roncs és üveghulladék zuglói Szatmári utcában. Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Kedves Hulladékvadászok! XIV. Szatmár u.84/b-86 között rendszám nélküli autó parkol. 2014-es kép amit küldök/google/,de a helyszín ugyanúgy néz ki csak a kocsi rosszabb állapotban van.

Nagy mennyiségű üveghulladék. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Nagy mennyiségű üveghulladék. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Ami még érdekes, hogy a kocsi mellett egy állványon üvegdarabok vannak. 2014-es képen is rajta vannak és most is ott van. Ez vajon szabályos?”

A korábbi autóroncsokkal kapcsolatos bejelentéseket ide kattintva lehet megtekinteni.

Hulladék jellege: autóroncs, üveg.

Roncs Skoda és az üveghulladékkal kapcsolatban érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatoknak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet