Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Lovas hulladékvadászat Debrecenben

Lovas hulladékvadászat, avagy egy helyi lovas polgárőr levadászta trófeáját a debreceni Fancsika I. tó mellett. Pár napja érkezett a környékről szintén egy bejelentés.

A település korábbi bejelentései ide kattintva elérhetőek.

Lovas hulladékvadászat Debrecenben. Ilyet se láttunk még :) / Fotó: hulladekvadasz.hu

Lovas hulladékvadászat Debrecenben. Ilyet se láttunk még 🙂 / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! Debrecen mellett a Fancsika I. tó partján (a város felőli oldalán) zsákokba tett bontási törmeléket és kommunális szemetet találtam lovas polgárőr szolgálat közben. Sajnos nem csak itt, hanem a környező erdőkben mindenfelé vannak kihordott szemétlerakatok.”

Hulladék jellege: építési.

Lovas hulladékvadászat helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek