Zuglói Öv utca hányingerkeltő állapotai (videóval)

A zuglói Öv utca a következő állomása volt a Hulladékhegyek a mindennapokban videósorozatunknak. Az illegális szeméttelepéről tavaly számoltunk be, amivel a média is foglalkozott.

Többek közt olyan médiaszereplők mint az index.hu vagy az RTL Klub Híradója. A területről korábban is több bejelentés érkezett, de annak nem volt olyan súlya mint annak a látványos drónvideónak, amit a helyszínről készítettünk.

2017-ben a terület takarítása február 27-én kezdődött meg, közel egy hónapig tartott és több mint 15 millió forintba került. Erről szóló beszámolónkat ide kattintva lehet megtekinteni.

2018 indítottuk el hulladékvadász videóblogunkat, ahol a komoly témát újszerű köntösben mutatjuk be. A youtube csatornánkra közvetlenül ide kattintva lehet feliratkozni.

A zuglói illegális szeméttelep marójára
A területről elmondható, hogy a tavaly feltárt probléma részben, illetve egy időre oldódott meg. A szemetelők visszatértek, ahogy a szemét is. A terület teljes lezárása, vagy rekultivációja oldaná meg az állandósult illegális hulladéklerakási problémát. Különben csak szélmalomharc marad örökre …

A legfrissebb felvételeink, illetve videónk alább található. Várjuk a véleményeiteket, hozzászólásaitokat a videónk alatt a youtube-on.

A hulladékhegyek a mindennapokban című videósorozatunk korábbi videója itt, illetve a videó közlése után pár napra kitakarított helyszínről készített beszámoló videó itt található.

Reméljük, hogy egyszer a zuglói Öv utca hulladékproblémája végleg megoldódik.

You may also like...