Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Zuglói Öv utca hányingerkeltő állapotai (videóval)

A zuglói Öv utca a következő állomása volt a Hulladékhegyek a mindennapokban videósorozatunknak. Az illegális szeméttelepéről tavaly számoltunk be, amivel a média is foglalkozott.

Többek közt olyan médiaszereplők mint az index.hu vagy az RTL Klub Híradója. A területről korábban is több bejelentés érkezett, de annak nem volt olyan súlya mint annak a látványos drónvideónak, amit a helyszínről készítettünk.

2017-ben a terület takarítása február 27-én kezdődött meg, közel egy hónapig tartott és több mint 15 millió forintba került. Erről szóló beszámolónkat ide kattintva lehet megtekinteni.

2018 indítottuk el hulladékvadász videóblogunkat, ahol a komoly témát újszerű köntösben mutatjuk be. A youtube csatornánkra közvetlenül ide kattintva lehet feliratkozni.

A zuglói illegális szeméttelep marójára
A területről elmondható, hogy a tavaly feltárt probléma részben, illetve egy időre oldódott meg. A szemetelők visszatértek, ahogy a szemét is. A terület teljes lezárása, vagy rekultivációja oldaná meg az állandósult illegális hulladéklerakási problémát. Különben csak szélmalomharc marad örökre …

A legfrissebb felvételeink, illetve videónk alább található. Várjuk a véleményeiteket, hozzászólásaitokat a videónk alatt a youtube-on.

A hulladékhegyek a mindennapokban című videósorozatunk korábbi videója itt, illetve a videó közlése után pár napra kitakarított helyszínről készített beszámoló videó itt található.

Reméljük, hogy egyszer a zuglói Öv utca hulladékproblémája végleg megoldódik.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek