Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Óbudai hegyoldal hulladékai a Bécsi út közelében - Hulladekvadasz.hu

Óbudai hegyoldal hulladékai a Bécsi út közelében

Az óbudai hegyoldal hulladékproblémájára hívja fel a figyelmet a bejelentő, mindezt pár száz méterre a forgalmas Bécsi út szomszédságából. 

Frissítve
2018.03.01.

Óbuda Önkormányzat az alábbi tájékoztatást adta számunkra
„Tisztelt Hulladékvadászok! A megküldött bejelentéssel kapcsolatban szeretném tájékoztatni, hogy a hulladék elszállítása megtörtént.”

Köszönjük a takarítási munkálatok elvégzést az illetékes szerveknek.


Korábban
2018.02.26.

A területtel kapcsolatban a bejelentővel több egyeztetés is zajlott a helyszín pontos meghatározása érdekében, ezzel is megkönnyítve az illetékes szervek munkáját. A levelében hosszasan ecseteli a helyszín hulladékproblémáját, amivel évek óta küzdenek a hatóságok. Ezzel a bejelentéssel közel egy időben érkezett a Eurocenter mögötti területről bejelentés, amit már korábban publikáltunk és itt érhető el.

A bejelentés szövege
„Jó napot kívánok! Szeretném felhívni figyelmüket az óbudai szemétlerakatra. Bécsi úti Praktiker üzlet feletti útszakaszon (földút vezet fel ide a Stop Shop és a Praktiker között) illegálisan letett szeméthalomra. Nem a saját képeim amiket csatolok, felhatalmazással teszem. Az érintett terület egyébként több szempontból hátrányos helyzetű, tavaly egy a hegyoldalban fentebb zajlott építkezés miatt a sétáló ösvényt kiszélesítették, hogy a teherautók fel tudjanak menni az érintett területre, azóta ezen a helyen rendszeresen sittet és egyéb háztartási hulladékokat szórnak le. Múlt éveben a Közterület Felügyelet már vizsgálódott az akkori szemét miatt, de ez most már többszöröse az akkor ott levőnek. Egyébként a terület kiesik a parkolási zónából így mindenki aki nem akar fizetni, itt teszi le napközben a gépjárművét, egészen a hegyoldalába állva, teljesen letarolva a növényzetet (a fent említett útszélesítésnek köszönhetően, könnyebb a feljutás, bár az út konkrétan nem vezet sehová.

Csatolok kép térképrészletet, az egyik az amit Ön átküldött nekem a lenti cikkben, az Eurocenternél lévő szemétről, sajnos ma reggel már 4-5 zsák egyéb hulladék is ki lett rakva. A Hidegkúti Nándor utca mellett vannak külön külön elszórva, a kanyarból indul egy ösvény a hegyre fel, a hulladék egy része itt illetve ezen felfelé haladva található, amiről Önök képet közöltek az kb 10-15 méterrel az úttól felfelé található.

Amiről én írtam az kicsit arrébb, a Bécsi úti Praktiker felett található, a térképen sajnos az útnak nincs neve, de amint – remélem – látható zsákutca, illetve csak gyalogösvény vezet tovább. Kb az X-el jelölt területen fekszik a szeméthalom…közvetlenül a Praktiker épülete felett. Sajnos a beszkennelt térkép nem a legjobban látható, de remélem azért tudtam vele segíteni!

Köszönjük szépen a munkájukat, ha bármi egyébben tudok segíteni, kérem szóljanak!”

A bejelentés időpontja: 2018.02.12. – A bejelentés közel 2 héttel később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: kommunális, építési.

[codepeople-post-map]

Az óbudai hegyoldal helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...