Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Pesterzsébeti Béga utca Budapest legszemetesebb utcája - Hulladekvadasz.hu

Pesterzsébeti Béga utca Budapest legszemetesebb utcája

A pesterzsébeti Béga utca Budapest legszemetesebb közterületévé vált az utóbbi hónapokban. Az utcában több tonna illegálisan lerakott hulladék található.

Az utcából legutóbb januárban kaptunk bejelentést, amit továbbítottunk az illetékes önkormányzathoz. De az újabb bejelentés arról tanúskodik, hogy nem történt változás, sőt rosszabb lett a helyzet. Reméljük az újabb bejelentés hatására az illetékesek megtudják fékezni a kialakult helyzet tovább burjánzását.

A helyszín a soroksári Gubacspiszta területhez tartozik, ahol anno a középkorban itt állt „Gubacs” nevű falut, amit Géza király 1067-ben az Aba nembéli Péter ispánnak adományozta. Abban biztosak vagyunk, hogy nekik se tetszene a most látható, egyértelműen környezetszennyező állapotok. De vajon mit tennének?

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! A helyszín már januárban is bejelentésre került hozzátok, de most rosszabb a helyzet, mint akkor. Csatolom a fotókat, amiket a Béga utcán gyakorlatilag fél méterenként kellett készítenem.”

A bejelentés időpontja: 2018.08.14. – A bejelentés közel 3 héttel később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: háztartási, építési, műanyag, elektronikai, üveg, vegyi.

Helyszín/GPS: 47.431320, 19.145435

[codepeople-post-map]

A pesterzsébeti Béga utca helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...