Gubacsi dűlő hulladéklerakata tettenéréssel

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

A Gubacsi dűlő helyszínéről érkezett egy újabb bejelentés veszélyes és építési hulladéklerakásról. A bejelentő fényes nappal kapta lencsevégre a feltételezett elkövetőt

A környék korábbi bejelentései ide kattintva tekinthetőek meg, illetve tettenéréssel kapcsolatos posztjainkat ide kattintva olvashatja.

A bejelentő rendszámot is közzétett, akinek feltételezhetően köze van a hulladéklerakáshoz. Ezt személyiségi jogokra hivatkozva itt nem publikáljuk, de az információt az illetékes hatóságoknak kivizsgálás céljából továbbküldjük. Célunk ezzel, hogy megakadályozzuk a további illegális szemetelést, és a környezetünk, nem mellesleg az önkormányzatok megkárosítását!

Jól látható a furgon a fényképen! Elég bátor az illető, hogy ezt így fényes nappal meg merte tenni. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Jól látható a furgon a fényképen! Elég bátor az illető, hogy ezt így fényes nappal meg merte tenni. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Kedves Hulladékvadászok! 2018. ápr 12-én 15:15 körül feltűnt egy Sötétkék Opel Movano, ***-***, beállt a linkelt helyre, kb 5 percig “csinált valamit”, aztán elhajtott.”

A bejelentés időpontja: 2018.04.18. A bejelentés közel 4 héttel később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: veszélyes, építési.

[codepeople-post-map]

A GoogleMap képei alapján jól látható, hogy korábban is történtek már illegális hulladéklerakások ezen  helyszínen.

Gubacsi dűlő helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Tudta? 

Illegális hulladéklerakás akár 5 évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető. 


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.  Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: