Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Gubacsi dűlő hulladéklerakata tettenéréssel

A Gubacsi dűlő helyszínéről érkezett egy újabb bejelentés veszélyes és építési hulladéklerakásról. A bejelentő fényes nappal kapta lencsevégre a feltételezett elkövetőt

A környék korábbi bejelentései ide kattintva tekinthetőek meg, illetve tettenéréssel kapcsolatos posztjainkat ide kattintva olvashatja.

A bejelentő rendszámot is közzétett, akinek feltételezhetően köze van a hulladéklerakáshoz. Ezt személyiségi jogokra hivatkozva itt nem publikáljuk, de az információt az illetékes hatóságoknak kivizsgálás céljából továbbküldjük. Célunk ezzel, hogy megakadályozzuk a további illegális szemetelést, és a környezetünk, nem mellesleg az önkormányzatok megkárosítását!

Jól látható a furgon a fényképen! Elég bátor az illető, hogy ezt így fényes nappal meg merte tenni. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Jól látható a furgon a fényképen! Elég bátor az illető, hogy ezt így fényes nappal meg merte tenni. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Kedves Hulladékvadászok! 2018. ápr 12-én 15:15 körül feltűnt egy Sötétkék Opel Movano, ***-***, beállt a linkelt helyre, kb 5 percig “csinált valamit”, aztán elhajtott.”

A bejelentés időpontja: 2018.04.18. A bejelentés közel 4 héttel később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: veszélyes, építési.

A GoogleMap képei alapján jól látható, hogy korábban is történtek már illegális hulladéklerakások ezen  helyszínen.

Gubacsi dűlő helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Tudta? 

Illegális hulladéklerakás akár 5 évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető. 


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.  Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek