Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Mutasd, hova viszed! - Nyereményjáték! - Hulladekvadasz.hu

Mutasd, hova viszed! – Nyereményjáték!

Mutasd, hova viszed! címmel az Electro-Coord Magyarország Nonprofit Kft. május és június hónapra nyereményjátékot indít. Céljuk a lámpahulladék gyűjtésének népszerűsítése.

Május elején indult útjára a Lámpahulladék Facebook oldalon a legújabb szemléletformáló nyereményjáték, melynek célja:

Bizonyítsuk be együtt, hogy a közeledben is van lámpahulladékgyűjtő hely!

Ezzel a játékkal az Electro-Coord Magyarország Nonprofit Kft. azt szeretné megmutatni, hogy az országban bárhol járunk, mindig találhatunk a közelben egy lámpahulladék gyűjtőpontot.

Felhívásuk az alábbiakat szerint szól

Ugye te is ismersz olyan helyet, ahová bedobhatod az elromlott izzólámpát, fénycsövet? Mutasd meg a többieknek is! A játék végén a szerencsés résztvevőket értékes nyeremények várják.

Mi a feladat?

  1. Menj el a legközelebbi gyűjtőpontra és fotózd le magad az Electro-Coord gyűjtőedénye mellett. Jöhetnek a szelfik!
  2. Ha van otthon lámpahulladékod, vidd magaddal és dobd bele.
  3. 2018. május 1. és június 30. között posztold a fényképet a Facebook oldalon a játék posztja alá, a hozzászólások közé.
  4. Drukkolj, hogy te legyél az egyik szerencsés nyertes.

Mit nyerhetsz?

A szelektívbe vitt lámpahulladékod helyett akár újat is vásárolhatsz, ha te nyered a 3 db 10.000 Ft értékű vásárlási utalványok egyikét.

Mikor sorsolunk?

2018. július 2. (hétfő) 10:00 órakor. Pár perc múlva már közzé is tesszük a szerencsés nyertesek nevét.

Segítség kell?

A rovat korábbi cikkeiben már megmutattuk, hol találhatók lámpahulladék gyűjtőpontok, és összeállítottunk egy kis útmutatót is a különböző gyűjtőedényekről. Ha nem tudod, merre lehet a legközelebbi gyűjtőedény, ahol elkészítheted a fotódat, használd a társaság oldalon található gyűjtőpont keresőt!

A Mutasd, hova viszed nyereményjáték részleteivel kapcsolatban szeretnél tájékozódni, akkor a hivatalos játékszabályzatot és adatkezelési szabályzatot megtalálod a Lámpahulladék Facebook oldalon a jegyzetek között, és az Electro-Coord honlapján.

You may also like...