Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Mutasd, hova viszed! – Nyereményjáték!

Mutasd, hova viszed! címmel az Electro-Coord Magyarország Nonprofit Kft. május és június hónapra nyereményjátékot indít. Céljuk a lámpahulladék gyűjtésének népszerűsítése.

Május elején indult útjára a Lámpahulladék Facebook oldalon a legújabb szemléletformáló nyereményjáték, melynek célja:

Bizonyítsuk be együtt, hogy a közeledben is van lámpahulladékgyűjtő hely!

Ezzel a játékkal az Electro-Coord Magyarország Nonprofit Kft. azt szeretné megmutatni, hogy az országban bárhol járunk, mindig találhatunk a közelben egy lámpahulladék gyűjtőpontot.

Felhívásuk az alábbiakat szerint szól

Ugye te is ismersz olyan helyet, ahová bedobhatod az elromlott izzólámpát, fénycsövet? Mutasd meg a többieknek is! A játék végén a szerencsés résztvevőket értékes nyeremények várják.

Mi a feladat?

  1. Menj el a legközelebbi gyűjtőpontra és fotózd le magad az Electro-Coord gyűjtőedénye mellett. Jöhetnek a szelfik!
  2. Ha van otthon lámpahulladékod, vidd magaddal és dobd bele.
  3. 2018. május 1. és június 30. között posztold a fényképet a Facebook oldalon a játék posztja alá, a hozzászólások közé.
  4. Drukkolj, hogy te legyél az egyik szerencsés nyertes.

Mit nyerhetsz?

A szelektívbe vitt lámpahulladékod helyett akár újat is vásárolhatsz, ha te nyered a 3 db 10.000 Ft értékű vásárlási utalványok egyikét.

Mikor sorsolunk?

2018. július 2. (hétfő) 10:00 órakor. Pár perc múlva már közzé is tesszük a szerencsés nyertesek nevét.

Segítség kell?

A rovat korábbi cikkeiben már megmutattuk, hol találhatók lámpahulladék gyűjtőpontok, és összeállítottunk egy kis útmutatót is a különböző gyűjtőedényekről. Ha nem tudod, merre lehet a legközelebbi gyűjtőedény, ahol elkészítheted a fotódat, használd a társaság oldalon található gyűjtőpont keresőt!

A Mutasd, hova viszed nyereményjáték részleteivel kapcsolatban szeretnél tájékozódni, akkor a hivatalos játékszabályzatot és adatkezelési szabályzatot megtalálod a Lámpahulladék Facebook oldalon a jegyzetek között, és az Electro-Coord honlapján.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek