Mutasd, hova viszed! – Nyereményjáték!

Mutasd, hova viszed! címmel az Electro-Coord Magyarország Nonprofit Kft. május és június hónapra nyereményjátékot indít. Céljuk a lámpahulladék gyűjtésének népszerűsítése.

Május elején indult útjára a Lámpahulladék Facebook oldalon a legújabb szemléletformáló nyereményjáték, melynek célja:

Bizonyítsuk be együtt, hogy a közeledben is van lámpahulladékgyűjtő hely!

Ezzel a játékkal az Electro-Coord Magyarország Nonprofit Kft. azt szeretné megmutatni, hogy az országban bárhol járunk, mindig találhatunk a közelben egy lámpahulladék gyűjtőpontot.

Felhívásuk az alábbiakat szerint szól

Ugye te is ismersz olyan helyet, ahová bedobhatod az elromlott izzólámpát, fénycsövet? Mutasd meg a többieknek is! A játék végén a szerencsés résztvevőket értékes nyeremények várják.

Mi a feladat?

  1. Menj el a legközelebbi gyűjtőpontra és fotózd le magad az Electro-Coord gyűjtőedénye mellett. Jöhetnek a szelfik!
  2. Ha van otthon lámpahulladékod, vidd magaddal és dobd bele.
  3. 2018. május 1. és június 30. között posztold a fényképet a Facebook oldalon a játék posztja alá, a hozzászólások közé.
  4. Drukkolj, hogy te legyél az egyik szerencsés nyertes.

Mit nyerhetsz?

A szelektívbe vitt lámpahulladékod helyett akár újat is vásárolhatsz, ha te nyered a 3 db 10.000 Ft értékű vásárlási utalványok egyikét.

Mikor sorsolunk?

2018. július 2. (hétfő) 10:00 órakor. Pár perc múlva már közzé is tesszük a szerencsés nyertesek nevét.

Segítség kell?

A rovat korábbi cikkeiben már megmutattuk, hol találhatók lámpahulladék gyűjtőpontok, és összeállítottunk egy kis útmutatót is a különböző gyűjtőedényekről. Ha nem tudod, merre lehet a legközelebbi gyűjtőedény, ahol elkészítheted a fotódat, használd a társaság oldalon található gyűjtőpont keresőt!

A Mutasd, hova viszed nyereményjáték részleteivel kapcsolatban szeretnél tájékozódni, akkor a hivatalos játékszabályzatot és adatkezelési szabályzatot megtalálod a Lámpahulladék Facebook oldalon a jegyzetek között, és az Electro-Coord honlapján.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet