Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Tahi utca hulladéklerakóvá vált a Rákos-patak mentén - Hulladekvadasz.hu

Tahi utca hulladéklerakóvá vált a Rákos-patak mentén

A Tahi utca is sajnos egy olyan hely a Rákos-patak mentén, ahova folyamatosan hordják a hulladékot ismeretlenek, de vajon meddig?

Egy hulladékvadász havonta többször sétál nagy köröket a XIII. kerületben, így időről időre szemmel követi, hogy egyesek hogyan hordják a saját kis pakkjaikat a kerületbe. A környékről korábban is érkezett bejelentés, melyet a XIII. kerületi önkormányzat eltakarított. A bejegyzést ide kattintva olvashatja. Úgy tűnik,hogy itt is drasztikusabb beavatkozásra van szükség a szemetelők megfékezésére – szerk.
A bejelentő által szerkesztett kép a Tahi utca hulladékproblémájáról. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentő által szerkesztett kép a Tahi utca hulladékproblémájáról. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege:
„Tisztelt Hulladékvadaszók! Igen „népszerű” hely a Váci út és a Madarász Viktor utca között levő, nem hivatalos parkoló (Tahi utca vége), mely a Rákos patak déli partja mellett található. Itt január óta folyamatosan 
növekszik a hulladék mennyisége (lásd a képet), lassan már ott tartunk, hogy kerékpárral, kutyával veszélyes arra elhaladni, mert mindenfelé üvegcserepek és szemetes zsákok hevernek szanaszét. Néha eltűnik belőle 1-1 kisebb darab, de szinte azonnal kinő máshol egy kupac.”

Hulladék jellege: háztartási, műanyag, lom

A bejelentés dátuma: 2018.04.16. – A bejelentés közel 1 hónappal később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

[codepeople-post-map]

A Tahi utca helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.  Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...