Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Uszadékfa, műanyaghulladék, patkányok a Szabadság híd lábánál - Hulladekvadasz.hu

Uszadékfa, műanyaghulladék, patkányok a Szabadság híd lábánál

Uszadékfa, műanyaghulladék, patkányok és még pár dolog, amit a bejelentő látott a Szabadság híd lábánál, a BKK hajó Szent Gellért tér állomásánál.

Frissítés
2018.08.23.

A bejelentést a Fővárosi Csatornázási Művek Zrt. -nek küldök el, akik az alábbi tájékoztatást adták számunkra:
„Tisztelt Hulladékvadászok! Köszönettel vettük bejelentését. Sajnos azonban a probléma megoldásában nem áll módunkban közreműködni, mivel az uszadékok elszállítása túl mutat társaságunk tevékenységi körén.A kikötő tulajdonosának üzemeltetőjének kell gondoskodnia az uszadék elszállításáról. Tájékoztatásul csatoltan megküldjük a témában a BKV-nak írt levelünket.”

Köszönjük a tájékoztatást a bejelentéssel kapcsolatban. Várjuk a megoldást a BKV-tól.


Korábban
2018.08.08.

A napokban a közvéleményt és a média figyelmét is megosztotta Szabadság hídon megrendezett szemétbe fulladt hétvégi esemény utáni állapotok.

A kép hátterét adó fotót Selmeczy Csenge készítette.

A kép hátterét adó fotót Selmeczy Csenge készítette.

De nem kell messzire menni a hídtól ahhoz, hogy újabb hulladékproblémás helyszínt találjunk. A híd lábánál több tonnányi uszadékfa gyűlt össze, ami közt rengeteg műanyaghulladék és más jellegű szemét is található. Sőt a bejelentő állítása szerint patkányokat is látott.

Eddig mindenki a Szabadság hídra figyelt, de senki se arra, hogy mi van alatta. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Eddig mindenki a Szabadság hídra figyelt, de senki se arra, hogy mi van alatta. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Sziasztok! ‎A BKK hajó Szent‎ Gellért térnél lévő állomásánál patkányok, rengeteg műanyag hulladék és egyéb parton felgyülemlett mocsok van. Turisták és Budapestiek által is sűrűn látott rész. Világörökség… A képeket mellékeltem. Üdv, Önkéntes”

A bejelentés időpontja: 2018.08.08.

Hulladék jellege: uszadékfa, kommunális hulladék.

Helyszín/GPS: 47.484839, 19.053565

[codepeople-post-map]

A Szabadság híd lábánál található tonnányi uszadékfa, műanyaghulladék, patkányok miatt a bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...