Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Fűrész köz hulladéklerakatai M3-as bevezetőnél - Hulladekvadasz.hu

Fűrész köz hulladéklerakatai M3-as bevezetőnél

A zuglói Fűrész köz illegális hulladéklerakatai mindennapos zavarótényezővé vált a helyiek számára az M3-as bevezetője mellett. Visszatérő szemétdombról van szó.

Értjük ezt úgy, hogy a területet az illetékes önkormányzat időszakosan takarítja, de a szemét mindig és mindig visszatér a szemetelést tiltó tábla ellenére is. Zugló önkormányzata tavaly több mint 42 millió forintot költött illegális hulladékeltakarítására.

A bejelentés szövege
„Kedves Hulladékvadász! Szeretném bejelenti, hogy milyen állapotok uralkodnak zuglóban az M3-as mellett. A Fűrész köz végében az illegális szemétlerakás már évek óta probléma. Bizonyos időközönként előfordul, hogy az önkormányzat megtisztítja a területet, de sajnos pár nap után újra tele lesz szeméttel.

Közvetlenül a terület mellett szemétlerakást tiltó tábla van kihelyezve, de ez semennyire nem tartja vissza az illegális szemetelőket, mivel a terület tökéletesen rejtett, forgalom is alig van a környező utcákban, illetve térfigyelő kamera sincs a környéken.

Az évek óta fennálló helyzet azonban a környéken lakók életét is megkeseríti, mivel a területet a felüljárón át közlekedők tökéletesen belátják. Az előbb leírtak a Fűrész köz és Tengerszem utca kereszteződésében, a Fűrész köz végében találhatók a felüljáró alatt.   Előre is köszönöm a segítséget!”

A bejelentés időpontja: 2018.08.20. – A bejelentés közel 3 héttel később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: háztartási, építési, műanyag, elektronikai, üveg, zöldhulladék.

Helyszín/GPS: 47.528361, 19.098139

[codepeople-post-map]

A zuglói Fűrész köz helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...