Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Hosszúréti – patak hulladéklerakata Törökbálinton

A Hosszúréti – patak illegális lomtalanítás szerű hulladéklerakatára lett figyelmes arra járó hulladékvadászunk  Törökbálint külterületén.

Nem az első eset, hogy erről a környékről kaptunk bejelentést. Ez már sajnos ilyen, külterület, az külterület. A szemetelőknek meg ideális célpont szemetük lehányására. A településről kapott bejelentéseket ide kattintva lehet megtekinteni.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Budaörs felől érkezve törökbálinti DEPO irányába, a Hosszúréti-patak völgyében, de még a patak előtt az út baloldalán, az Érd és Térsége Viziközmű Kft. szennyvízátemelő lehajtója mellett. Vegyes “lomtalanítási” és zöldhulladék.”

A bejelentés időpontja: 2018.08.22. – A bejelentés közel 2 héttel később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: kommunális. lomtalanítási.

Helyszín/GPS: 47.443250, 18.943667

A Hosszúréti – patak melletti helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek