Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Hosszúréti - patak hulladéklerakata Törökbálinton - Hulladekvadasz.hu

Hosszúréti – patak hulladéklerakata Törökbálinton

A Hosszúréti – patak illegális lomtalanítás szerű hulladéklerakatára lett figyelmes arra járó hulladékvadászunk  Törökbálint külterületén.

Nem az első eset, hogy erről a környékről kaptunk bejelentést. Ez már sajnos ilyen, külterület, az külterület. A szemetelőknek meg ideális célpont szemetük lehányására. A településről kapott bejelentéseket ide kattintva lehet megtekinteni.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Budaörs felől érkezve törökbálinti DEPO irányába, a Hosszúréti-patak völgyében, de még a patak előtt az út baloldalán, az Érd és Térsége Viziközmű Kft. szennyvízátemelő lehajtója mellett. Vegyes „lomtalanítási” és zöldhulladék.”

A bejelentés időpontja: 2018.08.22. – A bejelentés közel 2 héttel később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: kommunális. lomtalanítási.

Helyszín/GPS: 47.443250, 18.943667

[codepeople-post-map]

A Hosszúréti – patak melletti helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...