Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Kossuth Rádió: megújult a Hulladékvadász!

A Kossuth Rádió Napközben című délelőtti műsorában szerepelt Kertész Balázs, a JÖN Alapítvány alapítója, aki bemutatta a megújult Hulladékvadászt.

Az illegális hulladéklerakásokkal kapcsolatban önkormányzati szinten, Rózsahegyi Péter, Rákosmente környezetvédelmi tanácsnoka is megszólalt. A műsor teljes egészében ide kattintva lehet visszahallgatni.

Kertész Balázs környezetmérnök, a JÖN Alapítója, a Zeewa rendszerének ötletgazdája.

Kertész Balázs környezetmérnök, a JÖN Alapítója, a Zeewa rendszerének ötletgazdája.

Az új Hulladékvadász platform újdonságai:

A Kossuth Rádiónak köszönjük a lehetőséget, hogy bemutathattuk a megújult rendszerünket, ami közvetlenül ide kattintva elérhető.

Továbbá Hulladékvadász applikációnk letölthető az alábbi linkekre kattintva:

A rádióban való korábbi szerepléseink ide kattintva visszahallgatható:

A megújult rendszerünk fejlesztését a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány és a megújult Hulladékvadász applikáció elkészítését a Vodafone Magyarország Alapítvány támogatta.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek